0040 749 289 193
 office[@]szeklerconsult.ro

Monitorizare

Realizam rezumate personalizate privind oportunitatile de finantare din programe UE, programe din Romania si Ungaria, accesibile clientilor nostri. Astfel, clientii nostri sunt informati la zi privind programele actuale de finantare prin intermediul consultatiilor personale, prin telefon sau email.


Mai mult

Elaborare

Asiguram elaborarea completa, specializata, depunerea si monitorizarea propunerilor de proiecte pentru clientii nostri, in diferite domenii de activitate. Prin cunoasterea detaliata a ghidurilor de aplicatii si al legislatiei conexe, oferim realizarea diferitelor tipuri de analize (evaluarea tehnico-financiara, analiza cost-beneficiu si analiza multicriteriala) pentru a ajuta deciziile de investitii si de dezvoltare.


Mai mult

Consultanta

Oferim consultanta specializata in pe durata de implementare si de monitorizare a proiectelor finantate. Asiguram sprijin in managementul proiectelor, in coordonarea financiara si admnisitrativa a proiectelor, respectiv in elaborarea si depunerea rapoartelor de progres, a cererilor de rambursare, etc.


Mai mult

„Misiunea noastra este de a contribui la dezvoltarea economica a regiunii Tinutului Secuiesc, prin asigurarea competentelor necesare accesarii cu success a fondurilor nerambursabile si ale altor fonduri financiare."